Geopend: Donderdag t/m zondag vanaf 12:00 uur. De Eetwinkel is open op vr t/m zo: 10:00 – 17:00 uur. 

Werken bij...

Vacatures

Medewerker Spoelkeuken

Wie zoeken wij:

Een hardwerkende collega die niet bang is om zijn handjes vies te maken en de vaat schoon. Een collega die inziet hoe belangrijk het werk is wat hij doet want geen schone vaat betekend ook geen goed diner!

Wat kun jij verwachten:

Je werkt vooral de avonden. Het aantal dagen en welke (vaste) dagen spreken wij in overleg met jou af. Op deze manier weten we beide waar we aan toe zijn en kom je niet voor verrassingen te staan.

Je staat voornamelijk samen met een collega in de spoel, dit is gezellig maar ook fijn: het is immers een niet te onderschatte baantje!

Je hebt een salaris conform horeca CAO met alle voordelen van dien. Uiteraard is er de mogelijkheid om door te groeien waar mogelijkheden en kwaliteiten liggen!

Iets voor jou?

Dus wil jij graag jouw handjes laten wapperen en geld verdienen op een gezellige manier? Wil jij graag nieuwe mensen leren kennen? Wil je graag meer weten van de horeca maar stap je nog niet graag in de keuken of in de bediening in?

Solliciteer dan snel door jouw cv en onderbouwing te mailen naar: personeelszaken@dongensgenieten.nl en wij nodigen jou uit voor een kennismaking in ons restaurant!